Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när vi lämnade oss




din kärlek

förändrade allt

inte en centimeter av mig blev kvar

när vi lämnade in

gav upp...


och lämnade oss




Fri vers av sunnanvind
Läst 327 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-10-01 20:17



Bookmark and Share


  walborg
Fin text om svårigheterna med ömsesidigheten i en relation.
2010-10-20

    snöö
Få ord som säger så mycket. Vemodigt sorligt och vackert.
2010-10-10

  Jack_iX
Väldigt bra skrivna ord ... kan läsas på flera vis både med glädje o värme men ock med sorg, snyggt skrivet !
2010-10-07

  Anton the poet
jättefint skrivet!
2010-10-02

    leelee
Jag läser in sorg i denna dikt. Mycket. Som alltid skriver du väldigt fint.
2010-10-02

  anits VIP
Så vackert
2010-10-01

  Blåbäret
så totalt överlämnande inför det stora och äkta som bara kan drabba en
jaa, allt förändras...verkligen
till endast ett vi
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind