Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid på språng och igång!

Ingenting kan, som hoppet fjäderlätt
röra vid vår själ och få morgondagens tankar
att ljudlöst tilltalande sjunga ut till oss redan idag




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-02 08:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack, det här var en vacker, hoppingivande text!

/Ann
2010-10-05

  Michaela Dutius
Mycket vacker och tilltalande
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt