Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måtta, men måtta rätt!

En snäll moder från Bender
sa till son sträck fram dina händer
så får du gott, be far
modern då får till svar
undrar varför - jo far har större händer




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-02 09:02



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ett gott skratt jagar morgondimman på dlykten.
Tack!
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt