Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väg kanad banad!

En norrman ifrån byn Raning
körde båt på sjön, som en galning
Han landa på land
bromsades upp av sand
folk sa, what, han skrek: Vattenplaning!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-02 09:12



Bookmark and Share


  ULJO
En norrman i ett nötskal.
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt