Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag är själsfränder

Vi hänger ihop nästan jämt
utom när vi jobbar vi passar
så bra för varandra vi förstår
vad den andra tänker vi har
aldrig varit osams

Du och jag är själsfränder
vi vill åldras tillsammans
det kan man verkligen
kalla kärlek så vi är som
ler och långhalm du och jag

Sju underbara år har vi
gått hand i hand många
många år ska jag hålla
din varma hand älskar
dig min man




Fri vers av Ann-christin
Läst 587 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-02 16:08



Bookmark and Share


  Maria T
Du är privilegierad.
Inte många får uppleva detta
2010-10-03

  Michaela Dutius
Underbar kärleksförklaring till din man - att vara själsfränder binder med band som inte bryts
2010-10-03

  anits VIP
En underbart vacker kärleksförkjaring
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin