Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din sista kram

Jag minns så väl din sista kram
Din sista kram någonsin

Och i den fanns all kärlek du hade kvar




Fri vers av Line W
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-02 19:34



Bookmark and Share


  Emme VIP
Känner igen :-(
2010-10-02

  blaite
Mer sorgligt än såhär kan det inte bli. Så kort och så bra
2010-10-02

  Larz Gustafsson VIP
Tragiskt och sorgligt.
2010-10-02

  LenaJohansson VIP
hjälp, jag minns, den var så kort....
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W