Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelt Håll (DÖRR # 11 : 2)

 

 

 

 

 

 




Genom dörren där fler har gått ut
än de någonsin gått in

kliver jag in
men märker
hur även jag redan har kommit ut




Det är vansinnigt svårt
att medvetet ljuga
20 / 2 = 11
2 X 1 = 11
nästan lika svårt som
att få grepp om sanningen
från bägge håll

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2010-10-02 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP