Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har värk igen

Men vad gör väl det när
livet nu känns roligt att
leva har vant mig vid
min värkande kropp
har jag inte ont en dag
känns det som det vore
något fel

Känner mig positivare till
livet vet när jag kan varva
ner utan att jag behöver
känna ågren för att jag
inte orkar städa jämt

Vill inte folk hälsa på och
ta det som det är så behöver
dom inte besöka oss min värk
gör att allt är begränsat vad
jag orkar med

Har värk i min kropp igen
men vad gör det jag känner
mig ändå sprudlande glad
nu ska jag ta mig min dagliga
promenad




Fri vers av Ann-christin
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-03 11:45



Bookmark and Share


  aol
hoppfulla rader önskar dig allt gott vännen
2010-10-14

  Michaela Dutius
Att lära sig leva med de motgångar livet sänder i vår väg...det svåraste av allt...men det går- det visar din fina dikt!
2010-10-09

  anits VIP
Mycket hoppfulla och
kloka rader
2010-10-03

  Maria T
Vilken glädje du sprider omkring dig.
Min ryggverk lindras tillfälligt av
varma bassängbad
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin