Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den Helige Mikaels dag


188. Änglafursten Mikael




Änglafursten Mikael har besegrat
den store draken
ormen från urtiden
Ondskans makt är utan hopp

Nu finns frälsningen och kraften
hos Gud och hans Son
Ju närmare vi kommer Jesus Kristus
ju närmare kommer vi
den starka makten
den Gudomliga kraften

När vi kämpar mot det onda
finns änglar där till vår hjälp
Änglarna bär på en himmelsk glans
och en himmelsk kraft

Vi ber om änglavakt till barn
som måste fly från soldater
Vi ber om skyddsänglar till barn
som får lära sig att döda
De små hör samman
med sina änglar i himmelen






Fri vers av Maria T
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-03 15:18



Bookmark and Share


  walborg
Tack Maria för att Du också nämner barnsoldaterna - de vilseförda.
2010-10-03

  Larz Gustafsson VIP
I själva verket är det emellertid Jesus Kristus som besegrat ondskan.
Det finns en tendens hos kristna att ge änglarna oproportionerligt mycket utrymme.

Tyvärr får militärer i alla länder lära sig att döda och tyvärr finns det s k kristna som försvarar även detta.
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T