Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakgrund: det finns en massa jobb att göra.




När jag är trött (undanflykt!)

 

mitt ben väger ett ton
det andra likaså
mina armar är blytyngder
båda två
i mina ögon är det grus
i mina öron är det sus
kall kokt spaghetti är min hjärna
jag orkar inte - fast jag ville gärna!




Bunden vers (Rim) av Måna N. Berger
Läst 422 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-03 17:06



Bookmark and Share


  ULJO
Kanske bäst att ta en paus och ladda batterierna.
2010-10-04

  Larz Gustafsson VIP
Kroppen säger ifrån.
Man behöver kanske lyssna - och lyda.
2010-10-03

  Caprice! VIP
Ack, så väl det känns igen!
Men idag är jag pigg, efter att äntligen ha sovit ut.
Kokt kall spaghetti är ingen höjdare - utom här!
2010-10-03

  Johan Bergstjärna VIP
Igenkänningsfaktor på topp!
Men min hjärna känns som överkokta nudlar...
Kramen
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger