Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har en hemsk misstanke om att när de antingen är bortplockade på institution eller bär ensamhetens bittra börda eller jagar en evig ungdom som resten av denna förrykta värld har det konsekvenser vi ej anar


vart har alla gamlingar tagit vägen



deras fårade ansikten
ett budskap om

att livet är större
än sorger och bekymmer

att inget är bråttom
efter vinter följer vår

att döden tillhör
men livet är oförstörbart och kan levas

att vi är efterlängtade av pulserande kärlek
helt enkelt för att vi finns

att vår tid får vila utan ord
och vi får landa i strömmens mitt

evinnerligen




Fri vers av rebecca d
Läst 264 gånger
Publicerad 2005-11-26 12:07



Bookmark and Share


  Rublev
tycker om!
en fin och tröstefull dikt
2005-11-29

  Daniel_78 VIP
mmm vilka härligt och rogivande rader en lördagsmorgon,
idag blir det julmarknad på byn, skall bära med mig dessa då.
2005-11-26

  Propella
Du har så mycket visdom i dina texter, så mycket känsla. Det är en av orsakerna till att jag dras till dom. Men också för att du har ett språk som är följsamt och lockande.
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d