Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låga moln...

 

låga moln mot väst
höga flak drar bort åt öst
väder som leker

trädet tecknar
och målar med höstpalett
en Hälsingebock

i takt med
musikens svängiga rytm
lapphunden nickar




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-04 13:08



Bookmark and Share


  Cris
*nick nick* tänker på en såndär hund man hade i bakrutan på bilen förr :)

Och vilken underbar bild. Molnen bildar verkligen ett konstverk här. och det passar bra med orden "höga flak".
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP