Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkta att jag frågar

Jag är så jävla efter, efter dig,

Kan man förlåta ett brott som inte finns?
Kan ett minne smärta som man inte minns?

Mina val är tragiska, mina ord är slagiska,
Mina handlingar är störda, mina minnen är en börda,
Mina ord är strävande, mina krav är krävande,

Vad vill jag uppnå med det som skrivs,
Vad är det som gör att mina fingrar drivs,
Drivs till att skriva vissa ord, i mina tankar kan jag se ett mord,

Mord på meningar som inte fastnar i dikten
Fast som borde stå högst upp och synas mest,

Vad är det för fel på mig, vad är det som är rätt med dig?

Ska vi byta färdigheter med varandra? Vi testar,

Jag är så himla före, före din tid.




Fri vers av zacke :]
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-04 17:31



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
så bra att man nästan tappar andan!
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld