Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten oftast rakt fram

 

 

 

 

 




Ibland vrider sig verkligheten
en bit åt vänster
kanske rentav två


Andra gånger sticker den
flera snäpp åt höger
smått påtagligt

 


I stort sett dock
befinner sig verkligheten rakt fram
även när
jag vänder mig helt om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-04 21:04



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Oftast, ja, men inte alltid, vilket framgår av min text som följer din här på sidan, hahaha
2010-10-04

  LenaJohansson VIP
bra rolig...ska kolla där...
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP