Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott ett minne

Du fick mig att tro på oss
nyfiken på vad som kunde blivit
kunde det blivit vi
något jag aldrig kommer att få reda på
du reste till främmande länder
nya äventyr som lockade, du levde livet

Där satt jag ensam kvar och drömde mig bort
dagar blev till månader och månader blev till år
vart tog du vägen
kan bara hoppas att du hade det bättre än mig

Här sitter jag fortfarande ensam
allt har försvunnit, tiden har tagit mina minnen
livet är lika grått som mitt hår
har inga spännande historier att berätta
glädjen försvann med dig

Fick ett kort från dig
du var någonstans på andra sidan jordklotet
du berättade att du hade det bra
dina tomma ord fyllde mig för stunden
men som allt annat suddades de ut

till ett minne blott




Fri vers av tess_
Läst 399 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-05 02:30



Bookmark and Share


  Andreas Widell
adore it,
*bokmärkes*
fan vad härligt skriftat! :D
2010-10-09

  Quasimodo
Talande för hur livet lever oss i förändringar och faser vi passerar på vår vandring genom livet, också för detta med möten som vi kanske aldrig vet varför de kom och blev!!
2010-10-09

    vilgot hellros
jättefint detta!
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

tess_
tess_