Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar över ett glas vitt

Sitter och funderar över ett glas vitt
har hört att de ska gå lite lättare då
mycket som ska lösas över ett glas
många löser världsproblem
jag vill ju bara lösa mina egna

Har länge funderat på varför man gör som man gör
tar dom beslut man tar
har inte kommit fram till något vettigt
det lär jag nog aldrig göra
kanske ska sluta fundera och acceptera
att de bara är så
att man gör konstiga val här i livet
det är ju också så man lär sig
av sina misstag

Borde sluta tänka på de som varit
de gör mig ju inget gott
försöka leva här och nu
men det är svårt


går nog och hämtar ett glas till..




Fri vers av tess_
Läst 417 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-10-08 20:47



Bookmark and Share


  yta
Ja så kan det vara. Bra skrivet!!
2010-11-22

  Nina Nightwish
Mycket bra skrivet, känns verkligen igen..
2010-11-22

  Bibbi VIP
Kloka ord av eftertänksamhet.
2010-11-21

  cerberus
"försöka leva här och nu
men det är svårt"

Exakt så är det ju, mycket bra!
2010-10-09

    ej medlem längre
Skön livsfilosofi... men lite på hjärnan.. den är klok och fattar bra beslut.. men den talar inte alltid om hur den tänkt
2010-10-08

  peter markurth
bra
2010-10-08

    tramp
snygg text men du är fel ute.... svaren finns i det röda vinet .-)
2010-10-08

    ej medlem längre
Skål! //F.
2010-10-08

  Lars E Jönsson
ta gärna ett glas till......bara du skriver mer....detta är så djädra snyggt skrivet, för mej fångar du allt en känsla jag är med....men det är jag ju.....tar ett glass konjak
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

tess_
tess_