Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

Det är så mycket jag vill säga
men hittar inte orden

Det som en gång gick förlorat
smyger sig sakta tillbaka

allt du en gång fick mig att känna
bränner nu i mitt bröst

Vill bara skrika ut de
men jag får inte fram ett ljud

När jag sluter mina ögon
ligger du här bredvid

för en liten stund
försvinner alla bekymmer
för en liten stund..




Fri vers (Fri form) av tess_
Läst 320 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-01-08 12:31



Bookmark and Share


  Andreas Widell
Inte bara en applåd för en applåd. Den var väldigt bra.
Har ibland svårt att skriva utan rim.
Så det är skönt att läsa någons text som inte är i rim men ändå flyter elegant på tungan när man läser den högt. :)
2018-03-16

  Stay Golden
A warm safety
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

tess_
tess_