Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmaren

Du målar med orden
så svepande och drömskt
utan ramar och utan gränser
skapar du magi
som blir till det vackraste konstverk









Fri vers (Fri form) av tess_
Läst 384 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-11-16 11:53



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Stämningsfullt skriftat.
2017-12-25

  Stay Golden
Lots of love for this one <3
2017-12-15

    Peter Söderqvist
Fint skrivet om orden och hur de kan samverka. Drömmen bär något stort.
2017-11-16

    ej medlem längre
Vackert formulerat.
2017-11-16

  Stay Golden
Artists got to eat too
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

tess_
tess_