Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öde natt

Den stjärnklara natten
lyser upp bryggan
som ligger öde ute på den spegelblanka sjön
där hon så många gånger stått
balanserat på kanten
varit redo att släppa taget och bara falla i
sjunka ner i mörkret
förlora sig själv
för att få slippa känna
när den smärtan som tungt
vilar i hennes bröst
känts för tung att bära







Fri vers (Fri form) av tess_
Läst 265 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-12-13 23:22



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Starka rader.
2017-12-25

    Peter Söderqvist
En tung text att läsa, men den sätter fokus på ett viktigt ämne.
2017-12-21

  Stay Golden
Arma kvinnohjärta, slå för evigt <3
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

tess_
tess_