Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag bara vågat

Jag har länge undrat vad som hade kunnat blivit
om jag bara vågat
du fick mig att känna nåt jag inte känt på länge
du fick mig att känna mig hel.

Dina ord satte färg på min trista vardag
så mycket vi skulle göra men som aldrig blev av
bara en massa tomma ord.

Försöker låta bli men jag kan inte
du är ständigt där när jag sluter mina ögon
och påminner om att du fortfarande finns där
men alltid lite för långt bort för att nå.








Fri vers av tess_
Läst 284 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-11-09 15:54



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning!

Bokmärker den! <3
2023-09-14

  DavidM VIP
Finstämd text som lämnar flera känslor samtidigt.
2017-11-13

  alicja lappalainen VIP
vemod och reflektion över livets möjligheter.
2017-11-11
  > Nästa text
< Föregående

tess_
tess_