Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid en väntan.


En årstidsreflexion.

De gula
de röda
de beiga
de gröna
löven
ligger där
på marken
och väntar
snart kommer snön
och lägger sig på.
Vintern kommer
och allt får vila.
Då väntar vi
på våren
allt vaknar igen.
Vi väntar igen!




Fri vers av Annmargreta
Läst 409 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-05 10:50



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Livets cirkelgång
2010-11-05

  Lasseman VIP
Ja men vist är det väl värt att vila och vänta.. allt kommer igen allt är som en cirkel.. bra skrivet, kramar och applåder
2010-10-26

  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-****************-
2010-10-10

    sajo
Den här gillar jag och det är ju så sant skrivet. Varenda årstid är en lång väntan.
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta