Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Skånelänga

(tanka/senryu)




mäns uttal...


mäns uttal lät löjligt om
det påminde om kvinnors

när jag var ung
skilde man på manligt
och kvinnligt uttal

nutidens döttrar
sätter i fråga även
bibelns genus




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-05 11:02



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
det är väldigt mycket söner i bibeln
kan behöva lite genusperspektiv
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP