Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp in mig

Låt mig försvinna in i din öppna famn

Krypa in under din hud

Vi kan väl andas tillsammans en stund

Nu, precis just nu

Är jag så trött på att inte älska




Fri vers av Line W
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-05 13:44



Bookmark and Share


  Quasimodo
Öppen och fin för längtan och att få vara nära!
2010-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag med.
Hoppa upp!
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W