Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är moln idag, men jag hörde solen gäspa

 



ingenting är för litet
att lyssna till
i mannens röst

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av vildvin
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-05 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin