Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se tomrummen mellan raderna som en uppmaning att ta det sakta (för utan budskap blir de bara irriterande)


Varför älskling?

"Älskling varför ler du?"
"För du tvingar mig"












"Älskling varför skrattar du?"
"För att du älskar mig"









"Älskling varför drömmer du?"
"Du låter mig inte göra annat"







"Älskling varför gråter du?"
"Jag tänkte hur det skulle bli utan dig"










"Älskling varför älskar du mig"
"Jag kan inte låta bli"








"Älskling kan du hålla om mig?"
"Bara om du lovar att aldrig låta mig gå."




Fri vers av Sikska
Läst 659 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-05 20:30



Bookmark and Share


  takethemoon
Gillar denna skarpt! Alla tummar upp
2010-12-20

  Sonja Sidorow Lapington
enkelt svårt!
2010-10-06

  TjejenSomGråterTyst
Hell yeah, min lillasyster äger \m/ :D<33
2010-10-05

  Annmargreta
Mycket fint skrivet!
2010-10-05

  aol
underbart så fin poesi så rak enkel naturlig
2010-10-05

  Sophie Jennifer
Åh så bra, kanske lite för många radavstånd, men så söta sanna ord!
2010-10-05

    Max Poisé
Gillar detta! Trots eviga radavstånd får texten en skön vändning som återkopplar! Snyggt!
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska