Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dricker katter vin?

Tömt är mitt helgförråd av vin!!!!

Mina katter verkar helt utslagna
typiskt "dagenefter" slöhet


Misstänker starkt
att de haft fest inatt
någon gång efter
att de nattat mig!


Finns det någon som
varit med om något liknande?


 




Fri vers av Nic
Läst 344 gånger
Publicerad 2005-11-26 18:12



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
måste ha runnit ut...:)
2005-11-26

  Daniel_78 VIP
hahahah nej du,
jag tror DU varit å nallat kattmaten
hohoho =)
2005-11-26

  sol
ja, jämt!!
2005-11-26

  Nic
Det var en öppnad låda
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic