Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En äldre text skriven 2007-04-13 men reviderad idag.




Om ett farväl

Vi ligger på bryggan

mälaren är så där grön

som bara den kan vara

ytan är stilla

 

Jag vill ta i dig förevigt

Kan tiden inte bara stanna

stanna av

kan klockorna sluta ticka

 

Vi bryter av visarna

pausar verkligheten

och njuter i något

fejktillstånd

 

Vi konverserar

men orden fastnar

i vinden

Eller är det bara så

det känns för mig

 

Minnet är så kort

fast känslan

den är huggen i sten

Mälarens vatten

påminner om

kärleken i dina ögon

de gröna

 

Snart måste du gå

och inget blir sig likt

nej, aldrig någonsin igen

 

Snart lämnar vi bryggan

och i vinden vilar vår kärlek,

våra tankar och våra ord

Men ändå viskar den 

om känslan av

Din hand i min

 




Fri vers av Bevingad
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-07 09:43



Bookmark and Share


  Hannah Norman
Vackert! Försökte plocka ut vissa delar som jag tyckte mest om men det var så mycket! Du får ihop allt så bra och varje ord bli betydelsefullt. Väldigt fint!
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad