Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eldgul dag - flytt i natt

eldgul är dagen
eldgul vår björk
kristallblå kupa
vind finns ej

stillhet andas kvällen
och i dunklet fram mot natt
när vi redan skådat Jupiter
lyfter trast
upp genom luft
upp mot skyn
i aningsfladder

"hösthösthöst-
vi sträcker mot syd!"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-07 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP