Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurragömma (en kvarts skrivande)

Jag gömmer mitt hjärta för dig
Och det sårar mig att jag måste
Du vet att du sårar mig, men
Av någon anledning kan du inte sluta

Jag gömmer min själ för dig
För att undvika dina fördömande ögon
Du borde inte döma mig, det är fel
Men av någon anledning kan du inte sluta

Jag gömmer mig själv för dig
För att du inte kan acceptera den jag är
Och du hatar dig själv för att du inte kan
Men det är ditt enda sätt att skydda dig

Jag undviker att möta din blick
Men du kan inte klandra mig för det
För vi spelar ett spel, du och jag
Och varje gång jag ser upp förlorar jag

Jag undviker att se på dig
För då förlorar jag också
Inte för att vi har några bestämda regler
Men när jag ser ditt leende så vet jag.

Jag har förlorat…
Men jag bryr mig inte
För du ler mot mig igen




Fri vers av Sikska
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-08 09:35



Bookmark and Share


  aol
bara så rörande vackert
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska