Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

ont så ont.

som om alla övernaturliga ting grävt ner sina fingrar i min hud och sliter.

alla vill ha en bit.

fäll ingen tår, då vill de ha mer.

härda ut

stå ut

ge inte upp........




Fri vers av Katten
Läst 288 gånger
Publicerad 2010-10-09 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten