Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte med vem som helst

 

 

hon gjorde sig fin

och ville så gärna dansa

 

inte med vem som helst

utan med dig

 

ja, just med dig

som väckte hennes lust

till liv

 

hon ville så gärna

suga musten ur livet

 

inte med vem som helst

utan med dig

 

ja, just med dig!




Fri vers av Jojo
Läst 477 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-09 18:57



Bookmark and Share


    Mejja
Nära känsla som talar!
2011-03-01

    ej medlem längre
Härligt avskalat och fokuserat...
2010-12-22

  Ritva
Gillar..gillar innehållet!Bra!
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo