Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skit


tro

jag tror
jag ska bli märvärdig

ta plats i tyckasyndomstolen
i nån jävla tvsåpa

med trasiga byxor
som nån jävla skådis

som ska vara proletär
och samhällstillvänd

som en levande lumpbod

jag har suttit i tvsoffan
med hela rentvättade byxor

va inget märkvärdigt
inte ens riktigt kaffe

åt helvete med allt
i impotensens år

alltid roar det nån
som inte sett göken




Fri vers av tom boreland
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-09 23:02

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jag skulle rösta på dig alla gånger
och jag hoppas du kan glädjas av att du i allafall glädjer med denna bitterljuva skit!
2010-10-10

  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-****************-
2010-10-10

  Ingela Svenson VIP
Lite bitterhet där, men vafan, det är dags att ta till list nu på motståndaren eget recept!
2010-10-09

  peter markurth
rak...
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland