Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det, som var...

I tanken ritar jag av dig, jag tar tusch
D u säger så klart usch
O h så mörkt, för i mitt sinne ville du bli minnesljuset
L ågan, som kom, vände allt om till sol i huset
E j går det an man, du tog solen med dig när du gick
N u blir detta "stick" i ett skick, som det känns för min blick
S otsvart! Visst så blir det när ljuset inte längre glöder
! men sot sägs läka den, som förblöder. Så nu på en
! viss persons avbilder jag min kropp så gott stöder.
! Och kopieringsmaskinen bara fler bilder föder...



LODJURET!
Tack för Ditt
goda seende öga!
Nu är felet rättat!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-10 00:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
E nvis till tusen
v än som en älva
a ndra till glädje
2010-10-10

  lodjuret/seglare VIP
Jag önskar hedra din text med vaniljte och pepparkakor, ta så många du vill, Anna bakar fler till jul. Ja det är roligt att skriva så där, men du ligger för nära med ett av orden, andra raden, okej.
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt