Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är jag?

Jag färdas fortare än det snabbaste fordonet.

Jag står för hopp och godhet.

Jag har flera skepnader, alla lika vackra.

Jag är omtyckt, rent utav älskad.

Jag är nyckeln till liveta gåva.

Man kan rent utav säga att det lyser om mig...




Fri vers (Fri form) av Psyke
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-10 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Psyke
Psyke