Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nominering

En skribent med stora ord och rika gester
en riktig talang en språkets stora mäster
gick aldrig på dessa egenartade fester
av ord och dikt nu enbart återstå rester

Till nobelpris hans tanke aldrig går numera
där finns väl två ja kanske ännu flera
som vill med usla texter rikligt hett florera
hans vilsna tanke nu i rymden hett vibrera

Nåväl de andras var ju strunt det mesta
skrev nog som de andra de allra flesta
om deras usla alster var uppe till nominering
behövs det säkert en ovillkorlig redigering!




Fri vers av Jan Cederlöf
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-10 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Cederlöf