Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en jävla bok

Varenda historia handlar om dig. Varje bok och varje smörpaket. Hur många blad jag än vänder och vrider på och hur många ord jag än läser finns DU där. I varje rubrik, varje mening står du där mellan raderna, vad gör du med mig? Varför får du mig att rodna när jag läser? Och varför tänker jag på dig när jag ser två kära personer gå och hålla hand?

Jävla skit.

Det gör ont att inse att det är du som får mitt hjärta att slå volter, min puls att skrika och det är du som får mina bästa sinnen i obalans. Och det gör så inihelvetes ont. Du var redo att vända blad tidigare än mig, du hittade någon annan som du kunde avsluta dina meningar med. Någon ny att älska, att spendera de sista timmarna på dygnet med och någon ny att omfamna. Någon ny att vara med, så som vi var.

Jag gav dig mitt hjärta och fick tillbaka det trasigt.

Jag ska våga känna igen.
Inte idag, inte i morgon, men snart.
S n a r t . Det låter till och med som en lögn när man uttalar bokstav för bokstav.

Men jag har lovat mig själv att en dag ska jag vända blad utan att du finns där mellan raderna. Den dagen ska jag avsluta det vi någonsin var med en punkt.


. Där har du den




Fri vers av you, always
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-10 17:06



Bookmark and Share


  yoakimu
Välskrivet om sån där kärlek som bara fortsätter finnas. Snyggt slut, gillar skarpt!
2010-10-10

  yoakimu
Välskrivet om sån där kärlek som bara fortsätter finnas. Snyggt slut, gillar skarpt!
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

you, always
you, always