Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet

blott en naken sekund

smeker bort tår

ögondimma sveper förbi

ett sekel av trasighet

hjärtat slår pulsen likaså

tanke efter tanke

svävar

blott en naken sekund

så nära så långt bortom

    andas livet

här och nu




Fri vers av Lindizz
Läst 414 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-11 13:05



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Man blir så glad för att leva min vän, när man läser din sköna text.. kramar och applåder
2010-10-26

  Lejonhjärtas poesi
Fina tankar om tacksamhet till livet, en gåva att förvalta och vara rädd om.
2010-10-17

    tramp
Fint skrivet…stort detta funderar kring begeppet…"ett sekel av trasighet"
Jag kan tycka att trasiga dagar är jobbiga.

Applåd !
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz