Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under löven


och där under
löven ligger sommaren
och ruttnar

plågsamt medveten
om att jag borde legat där
jag med

om det inte hade varit för
för
för mitt irrationella förnuft

som dök upp likt ett spöke
ringde ambulansen
i sista sekunden

där under löven
ligger sommaren och ruttnar

och här
här

här sitter jag…














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-11 14:29



Bookmark and Share


  walborg
Så glad jag blir att Du sitter där och reflekterar över detta under att leva här ovan jord ...fin text.
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP