Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan uppför inuti

Tittar tillbaka på den trasiga vägen
styrkan jag samlat för att besegra
Stolt kan jag le åt min framgång
och inse att jag vunnit min glädje




Fri vers av poetlinan
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-11 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan