Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar bara mörkret, när det för mig närmre dig.


En natt i Oktober

Vi kan lika gärna släcka varenda stjärna
För blundar jag tillräckligt hårt
Ser jag hela universum
Bakom stängde ögonlock

Känner din kropps värme strömma ut från dig
Där du står så tätt intill
Vet att min andedräkt är ånga
Det är så hett mitt hjärta brinner för dig

Vill tillintetgöra rymden mellan våra händer
Snuddar lätt vid dina fingrar
Din beröring exploderar inom mig
Känns som om livet tänds på nytt

Oktobernatten flyter förbi
Men vi står stilla i tid och rum
För vi behöver inte vänta
Vi vet att livet
Är här och nu




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-11 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia