Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom tjälen

som frusen is
som frusen is
jag satt på stenen
han kunde inte svara
jag satt på stenen
han kunde inte svara


han fick för sig
att han skulle flyga
skulle få flyga
på ryggen av en
ängel

han hade fått för sig
att han skulle bli
en fågel en fågel
som skulle kvittra
i mitt öra


som ett godmorgon
godnatt som ett
hejdå
godmorgon godnatt
han hade fått för sig


med vita väggar
vita trappor vita
golv vita mattor
fjädrarna som singlar ner
som snö som snö snö snö!
som den gör på vintern
en kall dag solen skiner


han trodde att han skulle
att han skulle bli en ros
en ros ros ros som skulle
växa

genom tjälen
genom isen
genom snön


rosor kan inte det
och ängeln försvann
när hans fantasi
suddades ut.


hur skall jag kunna
betala betala betala
alla räkningar
när jag låtit och låtit
och låtit och låtit
dig dö.



ett låtsasansikte
ett låtsasansikte
en pokernäsa
en kastanjeteater
en med vassa taggar



en sten
mina tuggade naglar
över mig seglade en fågel
någon sa
att det var du.








Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-11 21:46



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Skarpt som sätter sig, uppreppningarna pickar in sig som en vinterfågel genom skaren. Stilla och iskallt.
2010-10-12

  Andreas Widell
Vilket tempo!
vad härligt skriftat!!!
vill höra dig läsa upp den här! :O


*tummen upp!*

*applåder och bokmärks!*
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP