Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är tyvärr likadant på herrsidan där såna giganter som Lundell & Ranelid säljer 10% av de som skriver kommersiella deckare kopierande giganterna




Tanka ~ Åsninnor

~*~

Åsne stal Kabul
Liza Marklund stal Nobel
Åsa stal Knutby

Camilla stal sin hemtrakt
annars ingen stjärneprakt

LPWJ 24/07/10




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 534 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-11 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP