Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De som slår kvinnor,nöjer sej inte med det, deras inkompetens och dåliga självkänsla gör att de gör mer, t ex sticker sönder pessar, spolar ned p-pillren för att hålla kvinnan kvar, men hjälp av barn och graviditeter, och alltid med våldtäkter....


Apropå 50 åriga pillret


Apropå 50 åriga pillret
p-piller spolas ned
i toalettstolen
allt för att göra henne med barn
för att på det sättet ha makten
”barfota och gravida” som de säger i USA


Sanningen är så illa
För många kvinnor idag
Som måste gömma sina p-piller
Bara för att deras plågoandar
Gör allt för att kunna ha terrorn kvar
MAKTEN

Så skedde också lite söder om Övik
Och deras ”vänner” sa att
”vi trodde du ville ha det så”
Angående förtrycket
DÅ när hon äntligen lyckades bryta sej loss…


SÅ sker säkert ännu idag på sina håll
Och de som spolar borda
Pannbenet inslaget eller nåt
Är så jävla trött på dessa svin
Som misshandlar kvinnor…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-12 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO