Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnorna kysser

se hur människans syn
blir av stjärnorna kysst
hör hur månens förtrollande toner
får ljuset att sjunga
för kärlekens par
som oavsett ålder är unga




Fri vers av lärjunge
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-12 03:40



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Ett så fantastiskt välskaldat litet poem..!
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

lärjunge