Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

än hörs lövsus

 

än hörs lövsus
i höstträden som målar
gräsmattan brungul

går in i skogen
möter stammars rötter
en syn bakom scen

i sina drömmar
minns han sin ungdoms
stränga pacifism




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-12 12:05



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
rent och vackert som alltid då du skriver....du lämnar spår i min själ
2010-10-12

  Daniel_78 VIP
den första grep mig verkligen
jag slängs tillbaka till barndomshemmet
i skogsbrynet...tack
2010-10-12

  Karin Rosberg
Vacker och vemod.......gillas!!
2010-10-12

    ej medlem längre
träd och människor har samma drömmar tror jag...
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP