Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kunde inte låta bli anta utmaningen...


100ord:Guldängeln eller hur man väljer sin partner

Han visste att hon inte var hans mor, men så länge han mindes hade han bott här och han kallade henne mamma.
Så stolt han var över papparsguldängeln, inslagen i julklappspapper. Han hade lyckats göra den i hemlighet.
Nu stod han spänd och väntade på reaktionen.
- Vad är detta för firlefanz, fnös hon föraktfullt, knycklade ihop den och kastade den i soporna.


- Ta bort den, skrek hans fru, för hon var blyg av sig och ville inte att hennes gyllene utmärkelse, som han omsorgsfullt fäst på mörkröd sammet, skulle framhävas.

Han tog av den och strimlade sammeten i tusen strimlor.




Prosa (Novell) av rebecca d
Läst 252 gånger
Publicerad 2005-11-27 14:23



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
här är den ju...som jag har väntat...hihi...en riktig klassiker...på bara 100 ord...rysligt bra tycker jag
2005-11-28

  Propella
Skickligt! Hundra ord är inte lätt, du gör det med bravur.
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d