Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1ord: När jag står inför min Herre och Skapare




O....




Fri vers av rebecca d
Läst 566 gånger
Publicerad 2005-11-27 14:33



Bookmark and Share


  stella
Perfekt i sin enkelhet. Avskalat till max!
2005-11-27

  Per Rydberg
O, vad bra!
Får jag kontra med ett
'JA' som ett svar på
samma möte?!
2005-11-27

  Propella
Ja, den lilla bokstaven säger mer än tusen ord!
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d