Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har skrivit den förut och skriver den igen... läste igenom några jag skrev för ett par år sedan och kommer inte i håg att jag skrivit den här... men det hade jag..


murbräcka


Mindes håret någonstans på din kropp. Mot mig.
Det var det sista.
Sedan slutade jag minnas.
Då knöts ett armband av lin från ett fält jag sprang på.
Varv efter varv. Fritt som himlens åker.
Jag log nog från horisont till dag och till natt.
En bäck dök upp och jag tömde mitt liv där.
Såg murbruk som sprack.
Och ljudet av sten mot sten drog till havs.
Allt i en stund som skulle räcka.
Sommaren som tog mig.
Och fick sorgen att äntligen läcka.






Fri vers av vissla
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-12 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla