Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyra elementen en kärleksresa



du är likt vinden
river mig med storm
för att sedan blåsa vidare

som elden
din låga, hett,
åskans nedslag

bränns
mina händer
under din kropp ?

dina ögon så djupa
och aldrig lärde jag
mig simma

att drunkna nu,
enastående död

munnen din
så fuktig
du andas mig

din luft in i min
skrikande kropp

kroppen som du äger
är ett massivt berg
du är min jord




Fri vers av Svartsilver
Läst 446 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2010-10-12 22:39



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
riktigt skitbra
2010-10-13

    ej medlem längre
snyggt.
I like.
2010-10-13

  walborg
Vilken kärlekspoesi!
2010-10-13

  Niclas Petersson VIP
Vackert och starkt. Som alltid.
Gillar.
2010-10-13

  blaite
Snyggt. Bränner dina händer under min kropp mmmmh
2010-10-13

  aol
starkt särskilt slutraderna
2010-10-12

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver