Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handla på blocket

Min nyinköpta Ford
så färgglad och grann
Jag hade sökt länge
på Blocket jag den fann

Där stod den så vacker
och blänkte som guld
Men glädjen var delad
hos banken en skuld

Om köpet var vettigt
det vet bara jag
Den rostade fort
och motorn var svag

Den rullade långsamt
längs vägbanan fram
Hos mannen som sålde
det fanns ingen skam

En bil som var dålig
det var vad det blev
Min drömbil var skrot
en bild som var skev

Den bromsade dåligt
av vägen den for
På bildemonteringen
numera den bor

Att jag blivit lurad
det nu jag förstår
Ett inköp på blocket
det alls inte går




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-13 07:50



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Här fick du till en rimtext med fint flyt t o m om att bli lurad på Blocket. Ryms mycket i ditt författarkontor;-)) Tråkigt dock att det finns oseriösa säljare som medvetet lurar seriösa köpare, ledsen att detta drabbade dig.
2010-10-13

  Yrre VIP
Ja, så det kan gå!
2010-10-13

  walborg
Så lessamt - det var bara omslagspapperet alltså.
2010-10-13

    ej medlem längre
Kom på mig själv med att sitta och le. Fast jag kan säga att du nog bara haft riktig otur, själv har jag ganska bra erfarenhet av att handla på blocket. Fyndigt hur som helst!
2010-10-13

  Julianna Strandberg VIP
skojigt men sant! :-0
Vi också har en bil som inte går att köra... från blocket!
Hälsar
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO